Prijava

Vaša prijava

I ove godine se održavaju folklorni susreti “Pjesmom i plesom kroz Veleševec”, jedinstvena folklorna poslastica KUD-a Veleševec

['folklorni susreti "Pjesmom i plesom kroz Veleševec"', 'kud veleševec']

Kulturno-umjetničko društvo Veleševec priprema još jedne folklorne susrete “Pjesmom i plesom kroz Veleševec”. Očekuje vas raskoš jedinstvenih folklornih kostima i plesa ovog kraja te ugodno druženje i vrhunska zabava uz Glamour band.

Veleševečki folklorni susreti održat će se 7. rujna. Kulturno-umjetnički program, koji će uključivati tradicionalni defile kroz selo od 15 sati te nastupe gostiju, započinje u 15 sati, ali je okupljanje sudionika predviđeno sat ranije, u 14 sati. Nakon bogatog kulturno-umjetničkog programa, dobra zabava će se nastaviti uz svirku Glamour Banda.

Foto: KUD Veleševec Facebook

Veleševečki folkloraši vas pozivaju da ih dođete podržati, kao i njihove goste te uživati u prekrasnoj prezentaciji ondašnje kulturne baštine.

Foto: KUD Veleševec Facebook
Foto: KUD Veleševec Facebook

Objava I ove godine se održavaju folklorni susreti “Pjesmom i plesom kroz Veleševec”, jedinstvena folklorna poslastica KUD-a Veleševec pojavila se prvi puta na V'Gradu.