Prijava

Vaša prijava

Počeli su radovi na Aveniji Većeslava Holjevca: Obilazak Islandskom ulicom i Ulicom Savezne Republike Njemačke

['avenija većeslava holjevca', 'radovi na aveniji']

Krenuli su radovi na Aveniji Većeslava Holjevca, od Nežićeve ulice do Ulice Savezne Republike Njemačke kreću radovi obnove kolnika, priopćili su iz Grada Zagreba.

Radovi su krenuli 27. kolovoza, a trajat će do kraja rujna. Riječ je o projektu zamjene dva sloja asfalta – nosivog i habajućeg te zamjene dotrajalih poklopaca komunalne infrastrukture, škrinjica i slivničkih rešetki. Radovi su podijeljeni u dvije faze.

Prva faza radova sada je u tijeku, a podrazumijeva dionicu od Nežićeve ulice do Ulice Miroslava Miholića. Spomenutim cestama prometovanje će biti obustavljeno sve do 10. rujna.

Vozi se obilazno pravcem: Avenija Većeslava Holjevca – Islandska ulica – Ulica Savezne Republike Njemačke – Avenija Većeslava Holjevca i obratno.

Druga faza radova obuhvatit će dionicu od Ulice Miroslava Miholića do Ulice Savezne Republike Njemačke. Na toj dionici bit će zabranjeno prometovanje vozila od 10. pa do kraja rujna.

Ako radite u Zagrebu ili ste iz nekog drugog razloga na relaciji Zagreb-Velika Gorica, naoružajte se strpljenjem, osobito u jutarnje ili popodnevne sate kada se većina građana vraća kući.

 

Objava Počeli su radovi na Aveniji Većeslava Holjevca: Obilazak Islandskom ulicom i Ulicom Savezne Republike Njemačke pojavila se prvi puta na V'Gradu.