Prijava

Vaša prijava

TRAŽI SE SVJEDOK Oštetio Maji auto, pa pobjegao!

['prometna nezgoda']

Da se nezgoda u prometu svakome može dogoditi – znamo, no onda je u redu i pošteno za te nezgode preuzeti odgovornost i snositi posljedice. Nažalost, isto nije učinio vozač/ica koji je upravljao vozilom koje je oštetilo automobil naše sugrađanke Maje.

Naša čitateljica nam se stoga obratila obraća s molbom za pomoć u vezi s prometnom nezgodom koja se dogodila danas, između 15 i 16 sati, ispred Benetton dućana u Zagrebačkoj ulici.

Molba čitateljice:

– Pozdrav, trebala bih Vašu pomoć oko traženja informacije da li je netko možda vidio događaj koji se danas desio između 15 i 16 sati na Zagrebačkoj ispred Benettonovog dućana. Naime preko puta je autobusna stanica i stalno ima ljudi kao i prolaznika na potezu od robne kuće prema VBZ knjižari. U Benettonu su mi rekli da im kamera ne radi i ne znam gdje još ima koja koja pokriva taj dio. Naime tko god je vozio auto koji je je bio na lijevo od mog, izlazio je unazad prerano skrećući i oderao/la mi lijevu stranu vozačevih i stražnjih vrata te mi napravio štetu od oko 800€ – stoji u molbi naše čitateljice.

Pozivamo sve koji su možda vidjeli ovaj događaj ili imaju bilo kakvu informaciju koja bi mogla pomoći u rješavanju ovog slučaja, da se jave. Također, ako netko posjeduje snimke s nadzornih kamera iz tog područja ili ima druge korisne podatke, molimo da ih podijele kako bi se šteta mogla nadoknaditi, a odgovorna osoba pronaći.

Vaša pomoć je od velike važnosti, stoga vas molimo da se odazovete ako imate bilo kakve informacije. Svaki detalj može biti ključan.

Objava TRAŽI SE SVJEDOK Oštetio Maji auto, pa pobjegao! pojavila se prvi puta na V'Gradu.