Prijava

Vaša prijava

Žene Buševca ponovno u akciji – Prikuplja se školski pribor

['Društvo žena Buševec', 'školski pribor']

Početak školske godine, nažalost, ne predstavlja svima samo ‘slatku brigu’, brojni roditelji školaraca ne mogu djeci priuštiti osnovno, no, žene Buševca pobrinule su se da u našoj zajednici niti jedno dijete ne bude zaboravljeno.

Društvo žena Buševec već dugi niz godina aktivno doprinosi lokalnoj zajednici kroz brojne humanitarne akcije, osobito usmjerene prema pomoći potrebitima, posebice djeci i obiteljima u teškim financijskim situacijama. S obzirom na početak nove školske godine, članice Društva ponovno su se angažirale u prikupljanju školskog pribora kako bi olakšale roditeljima i djeci početak školske godine.

U svom nedavnom apelu, članice Društva zamolile su sve one koji mogu donirati da se uključe u ovu plemenitu akciju.

Dragi pratitelji, opet smo u potrazi stvari za doniranje, pa ako tko ima viška i ako je voljan donirati neka se javi. Pošto se bliži nova školska godina, potreba za školskim priborom i stvarima za školu je velika. Udružimo se i pomozimo. Trebaju nam: Bilježnice za 3. i 7. razred osnovne škole, olovke, bojice, pernice, ruksak za malu školu, papuče broj 35/36, papuče broj 25/26 – stoji u objavi.

Pozivaju sve koji su u mogućnosti da se uključe i doniraju kako bi djeca mogla bezbrižno krenuti u školu. Svaka donacija, bez obzira koliko malena bila, može značajno pomoći i olakšati nekome početak nove školske godine.

Objava Žene Buševca ponovno u akciji – Prikuplja se školski pribor pojavila se prvi puta na V'Gradu.