Prijava

Vaša prijava

Miholje na Kozjače!

['kozjača', 'miholje', 'mo kozjača']

Mještani Kozjače svečano obilježavaju blagdan svog nebeskog zaštitnika arkanđela Mihaela, poznatiji kao Miholje, te ujedno i Dan mjesta. Proslava je započela okupljanjem mještana ispred društvenog doma kako bi zajedno proslavili ovaj važan dan za svoju zajednicu.

Svečanosti i prigodnom programu prisustvovali su župnik iz Kravarskog Hrvoje Zovko, gradonačelnik Krešimir Ačkar, predsjednik NK Bune Josip Jerleković, predsjednika MO Šiljakovina Dražen Lučan te ostali predstavnici grada i gradskih ustanova.

Bila je ovo prigoda za prisjetiti se realiziranih projekata:

Saniran je društveni dom, radovi su bili u vrijednosti oko 90 tisuća eura, što je financirano EU sredstvima, organizirano je uspješno domaćinstvo MNL Vukomeričke gorice, košnja trave, uređenje okoliša i naravno organiziran je i ovaj dan proslave i blagdana sv. Mihovila. Ovom prilikom zahvaljujemo gradonačelniku Ačkaru i resornom pročelniku za realizirane projekte u ovoj godini. Ono što nam predstoji u budućem razdoblju su projekti asfaltiranja Ulice Kovačići i Rasteg, izgradnja vodovodne infrastrukture u ulicama gdje iste nema – poručio je predsjednik MO Kozjača Damir Pukšić.

Proslava je nastavljena kulturno-umjetničkim programom kojeg su svojim nastupom uveličali članovi Folklornog ansambla “Šljakovina”, a završena prigodnim druženjem mještana.

6 लोग की फ़ोटो हो सकती है

Objava Miholje na Kozjače! pojavila se prvi puta na V'Gradu.