Prijava

Vaša prijava

Pijani muškarac uzrokovao prometnu nesreću u Šćitarjevu

['Društvo žena Šćitarjevo', 'prometna nesreća', 'ščitarjevo']

Gorički policajci su izvijestili kako je muškarac s više od dva promila alkohola u krvi uzrokovao prometnu nesreću s velikom materijalnom štetom u Šćitarjevu. 

Sveukupno 1 vozač je uhićen zbog težeg prekršaja i uz Optužni prijedlog prepraćen na Općinski sud – prekršajni odjel, i to:

1 vozač – alkohol.

67-godišnji muškarac je u petak, 27. rujna oko 19.20 sati upravljao osobnim vozilom u mjestu Šćitarjevo kada je uzrokovao prometnu nesreću s materijalnom štetom.

Očevidom utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 2,12 g/kg., umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,10 g/kg.

Muškarac je uhićen te uz Optužni prijedlog za teži prekršaj, alkohol iznad 1,50 g/kg, prepraćen na prekršajni odjel Općinski suda .

Dodajmo kako je u vremenu od 27. do 30. rujna utvrđeno 37 prometnih prekršaja, a u vrijeme vikenda se dogodilo 10 prometnih nesreća, od čega 9 s materijalnom štetom i 1 s ozlijeđenim osobama.

Iz policije apeliraju na pozitivna ponašanja u prometu, a u cilju smanjenja broja prometnih nesreća vozača sa najtežim posljedicama gdje je najčešći uzrok alkohol i nepropisna brzina kretanja vozila.

Objava Pijani muškarac uzrokovao prometnu nesreću u Šćitarjevu pojavila se prvi puta na V'Gradu.