Prijava

Vaša prijava

Krenule su prijave za Stipendije Grada Velike Gorice za školsku godinu 2024./2025.

['dodjela stipendija', 'stipendije grada velike gorice']

Raspisan je natječaj za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija Grada Velike Gorice za školsku godinu 2024./2025. Stipendije se dodjeljuju temeljem izvrsnog uspjeha učenika ili prema socioekonomskom statusu učenika.

Dodjeljuje se 30 stipendija za uspjeh u školovanju (15 učeničkih i 15 studentskih) te 20 stipendija prema socijalnom statusu (10 učeničkih i 10 studentskih). Broj stipendija se može izmijeniti u određenim kategorijama, ovisno o broju popunjenosti mjesta u pojedinim kategorijama.

Učenik ili student se može prijaviti za dodjelu stipendije i prema uspjehu u školovanju i stipendije prema socioekonomskom statusu, a uzet će se u obzir povoljnija. Ipak, dobitnici Stipendije Grada Velike Gorice ne mogu istovremeno primati i druge stipendije.

Stipendija Grada Velike Gorice dodjeljuje se za 12 mjeseci, računajući od 1. rujna 2024. godine.
Iznos stipendije je za učenike 70,00 EUR/mjesečno, a za studente 135,00 EUR/mjesečno.

Stipendija se vraća ako stipendist bez opravdanog razloga ne završi razred odnosno godinu za koju se stipendira.

Objava dobitnika stipendija

Prijedlog liste kandidata za dodjelu Stipendije objavit će se na oglasnoj ploči Grada Velike Gorice te na službenoj web stranici Grada Velike Gorice. Svaki kandidat može podnijeti pisani prigovor na Prijedlog liste kandidata u roku 8 dana od dana objavljivanja Prijedloga liste.

Dokumentaciju potrebnu za prijavu možete pronaći na službenim stranicama Grada. Nakon završetka natječaja priloženi se dokumenti ne vraćaju kandidatima.

Način prijave 

Prijave za dodjelu stipendija podnose se u periodu od 8. do 22. listopada 2024. godine.
Prijave za dodjelu stipendija sa svom traženom dokumentacijom dostavljaju se u roku od 15 dana od dana objave natječaja osobno ili poštom na adresu: Grad Velika Gorica, Povjerenstvo za dodjelu stipendija Grada Velike Gorice, Trg kralja Tomislava 34, 10410 Velika Gorica, u zatvorenim omotnicama s naznakom:
– učenici: “Za natječaj za dodjelu učeničke stipendije” – NE OTVARATI,
– studenti: “Za natječaj za dodjelu studentske stipendije” – NE OTVARATI.

Na poleđini omotnice kandidati ostavljaju svoje osobne podatke (ime i prezime, adresu).

Radi detaljnih uputa svi kandidati mogu se izravno obratiti Upravnom odjelu za predškolski odgoj, školstvo i društvene djelatnosti Grada Velike Gorice, Trg kralja Tomislava 34, soba 318, tel.6269-914, od 9,00 do 15,00 sati.

Objava Krenule su prijave za Stipendije Grada Velike Gorice za školsku godinu 2024./2025. pojavila se prvi puta na V'Gradu.