Prijava

Vaša prijava

Prvoplasirane momčadi 3. NL Centar za vikend odmjeravaju snage na Udarniku

['3. NL Centar', 'NK Kurilovec']

NK Kurilovec poziva na derbi susret 3. NL Centar NK Kurilovec – NK Ravnice. Na utakmici 7. kola 3. NL Centar će snage odmjeriti dvije prvoplasirane momčadi lige.

Utakmica se igra u subotu, 12. listopada u 14 sati na terenu SRC Udarnik Kurilovec.

“Treba li uopće veća najava i bolji poziv ljubiteljima nogometa za subotnji dolazak na Udarnik od spoznaje kako će svoje snage na zelenom terenu odmjeriti trenutačno dvije najbolje momčadi lige. Drugoplasiranom Kurilovcu u goste dolazi prvoplasirane Ravnice”, poručili su organizatori te pozvali sve ljubitelje nogometa da im se za vikend pridruže u navijanju.

Iz NK Kurilovec tvrde kako su spremni te očekuju dobre rezultate.

“Obje momčadi utakmicu dočekuju u sjajnom pobjedničkom raspoloženju. Ravnice su do sada stopostotne, šest pobjeda iz šest susreta, a Kurilovčani osokoljeni pobjedom u trešnjevečkoj Grabi protiv istoimenog domaćina. Nakon poraza u nogo-ragbiju, kojeg su u pretprošlom kolu nametnuli igrači domaće Mladosti u Petrinji, momčad Kurilovca u normalnom je nogometnom okružju i atmosferi u prošlom kolu protiv Trešnjevke dohvatila i svoju već treću gostujuću pobjedu u gostima ove sezone.

U redovima Kurilovca nema ni ozlijeđenih, izuzev oporavljenika Turkalja koji je sve bliže povratku u udarnu momčad, nema ni kartoniranih i sve je spremno za derbi susret. Mlada nogometna družina Senada Harambašića jedno je, baš uz Ravnice koji su povratnici u ovaj rang natjecanja, od najugodnijih iznenađenja lige, te svojim vjernim navijačima žele priuštiti još jedno lijepo subotnje nogometno popodne. Utakmica baš za nogometne sladokusce”, poručili su iz kluba domaćina.

Objava Prvoplasirane momčadi 3. NL Centar za vikend odmjeravaju snage na Udarniku pojavila se prvi puta na V'Gradu.