Prijava

Vaša prijava

VG Vodoopskrba neće isključivati iz sustava


Poštovani sugrađani,

Suočeni s dosad nepredviđenim životnim okolnostima, poštujući sve mjere opreza i prevencije, naše Društvo je reorganiziralo sveobuhvatno poslovanje.
Broj djelatnika sveli smo na najmanju moguću mjeru te smo organizirali dežurne službe u slučaju potrebe.
Kao što ste i sami svjedočili, nakon potresa koji je nedavno pogodio susjedni Zagreb i okolicu, dogodio se veći kvar na vodoopskrbnoj mreži na području našeg grada. Brzom i uspješnom intervencijom, naši dežurni djelatnici otklonili su kvar u najbržem mogućem roku te time uspostavili daljnju neometanu opskrbu vodom.
Ističemo još jednom, kako je voda u našem vodoopskrbnom sustavu zdravstveno ispravna i podliježe kontinuiranoj kontroli uz poduzimanje svih zaštitnih mjera za naše djelatnike, koje su nužne u ovim okolnostima.
Vjerujemo kako velika većina vas poštuje sve upute o mjerama koje moramo provoditi kako bi zaštitili sebe, svoje bližnje i okolinu, jer to je jedini način kako što prije prebroditi nastalu situaciju izazvanu korona virusom.
Slijedite upute Nacionalnog stožera civilne zaštite te Stožera civilne zaštite Grada Velike Gorice i ne podliježite razno raznim vijestima tzv. stručnjaka koji u pravilu šire neprovjerene informacije.
Ističemo kako svim fizičkim i pravnim osobama za vrijeme trajanja novonastalih okolnosti, nećemo obračunavati zakonske kamate na račune za isporučenu vodnu uslugu za period od 02/2020 do daljnjeg, bez obzira na datum dospijeća te nećemo vršiti isključivanja iz vodoopskrbnog sustava.
Ukoliko postoji potreba slobodno nas možete kontaktirati putem e-mail adrese vgvodoopskrba@vgvodoopskrba.hr , putem telefonskih brojeva 01/6566-800 u vremenu od 7:30 do 15:30 ili sektor  vodoopskrbe 099 312 6634 i sektor odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda 099 232 7706 u vremenu od 00.00 do 24.00

S poštovanjem i ostanite doma.
VG Vodoopskrba d.o.o.