Prijava

Vaša prijava

Maraton klub nastavlja sa uspješnim rezultatima

[]

U nedjelju, 18.7.2021., održan je poznati Sljemenski maraton, gdje je na utrci od 14 km nastupio Želimir Delač. Istog je dana održano i prvo izdanje traila “U gaćicama v Gačice“, u mjestu Gačice pored Ivanca, gdje je Maraton klub bio zastupljen sa četvero članova koji su svi nastupili na najdužoj utrci od 18 km s oko 560 m ukupne visinske razlike.

Na Sljemenskom maratonu nastupio je Želimir Delač na utrci od 14 km. Radi se o jednom iskusnijih maratonaca koji je nastupio na svakoj mogućoj utrci u lijepoj našoj ali i šire a na ovoj utrci Želimir je utrku završio za 1:30:13 te se okitio broncom u svojoj dobnoj kategoriji.

Na utrci “U gaćicama v Gačice” u mjestu Gačice, uz zagorske brege koje je valjalo savladati, male je probleme izazvala golema kiša koja je ove uzbrdice pretvorila u prava klizišta. No, s druge strane, kiša je lijepo spustila temperaturu i osvježila zrak, te je bilo jako ugodno za trčanje.

Članica Maraton kluba Sanja Klarin osvojila je broncu u svojoj dobnoj kategoriji i ukupno 12. mjesto u ukupnom poretku. Nedugo nakon nje, u cilj ulazi i Vedrana Janjić, koja zauzima 17. poziciju. Kažu cure da više neće trčati trail nakon ovoga, ali im nekako ne vjerujemo

😊

Od muških predstavnika najbolje se snašao Bruno Škrinjarić koji je utrku završio sa srebrom u ukupnom poretku i prenosi neke svoje dojmove: ” Ukupno sam utrku završio na drugom mjestu, odmah iza kolege Andreja Hladnika iz AK Varaždin. Nakon otprilike jednog kilometra smo se odvojili od ostatka utrke, te smo se zajedno držali do negdje 15 km i zapravo uživali u svakoj okrepnoj stanici, kada je Andrej malo jače potegao, što je na kraju i prevagnulo. No svejedno, super sam zadovoljan – dva tjedna, dva zagorska traila i dva podija”. Drugi predstavnik Kluba Vedran Planinšek utrku je završio na 11. mjestu u ukupnom poretku.

Ukupni rezultati Sljemenskog maratona su dostupni ovdje, a ukupni rezultati “U gaćicama v Gačice” traila su dostupni ovdje.