Prijava

Vaša prijava

Odličan premijerni nastup Tene Martinec za reprezentaciju Hrvatske

[]

U nedjelju 26.9.2021., održan je atletski dvomeč kadetskih atletskih reprezentacija Hrvatske i Slovenije u Čakovcu gdje je nastupila i članica Atletske škole Maraton kluba Tena Martinec. Tena je svoj reprezentativni nastup okrunila pobjedom i prvim mjestom u disciplini 300 m, s vremenom 40.87 sek., a u daljnjem plasmanu ove discipline kroz cilj prolaze Slovenka Zala Matijašec (41,18 sek.), pa dvije Hrvatice Josipa Hriberski (41.52 sek.), Laura Matko (41.90 sek.) i grupu zatvaraju Slovenke Klara Janža (41.96 sek.) i Ina Miklavžin (42.12 sek.).

U drugoj disciplini, miješana štafeta 4 × 300 m, gdje su nastupili Josipa Hriberski – Tena Martinec – Luka Fučko – Roko Dimić, Tena je fantastično trčala drugu žensku izmjenu te nadoknadila do tada stečenu prednost Slovenki i ostvarila prednost za Hrvatsku reprezentaciju, prije nego štafetu preuzima muški dio ekipe. Prednost se ipak istopila i miješana štafeta Hrvatske reprezentacije u konačnici je završila na trećem mjestu.

U ukupnom poretku slavili su naši mladi atletičari osvojivši ukupno 368 bodova dok su slovenski kadeti i kadetkinje osvojili 330 bodova. Pobjedu su ostvarile i naše kadetkinje dok su kadeti bili drugi. Ostvareno je ukupno 21 pobjeda i to 8 kod kadeta i 13 kod kadetkinja.

Bravo Tena, bravo Hrvatska !!!

Ukupni rezultati atletskog dvomeča kadetskih atletskih reprezentacija Hrvatske i Slovenije su dostupni ovdje a rezultati Prvenstvo Hrvatske u Sprint duatlonu su dostupni ovdje, a velika fotogalerija će uskoro biti dostupna na našim Facebook stranicama.