Prijava

Vaša prijava

Jedno zlato, dva srebra i bronca za plesače SPK Vega

[]

Ove subote održan je 1. Kup Hrvatske u akrobatskom rock ‘n’ rollu, koji je ujedno i prvo natjecanje u Hrvatskoj nakon godinu i pol dana. Na ovom natjecanju sudjelovali su i članovi SPK Vega koji su ga i jedva dočekali a s njega su se vratili s nekoliko odličja.

Zlato su osvojili i Ema Tot  i Andrija Fabijančić u reprezentativnoj kategoriji Mlađih juniora, dok je njihovim klupskim prijateljima Lari Ištvanek i Martinu Vuglenoviću medalja izmakla za dlaku završivši na četvrtom mjestu.

Dva para su imala svoj prvi nastup na ovom natjecanju, ali su uspjeli pomesti konkurenciju u kategoriji mlađi juniori 2. Vita Tot i Noa Goleš osvojili su srebro dok su Vita Papić i Damjan Kačavenda kući donijeli  broncu.

Mala formacija 3 Vegice s novom postavom djevojčica osvojila je drugo mjesto dok je formacija 2 Magic završila natjecanje na četvrtom mjestu.

Iako su treneri SPK Vege očekivali i više medalje za sve svoje plesače jako su zadovoljni plasmanima svojih plesača-sportaša.

”Vidjeti djecu kako se ponovno natječu i osvajaju medalje neopisiv je osjećaj.’‘ – kratko je prokomentirao Tomo, glavni trener i predsjednik kluba.