Prijava

Vaša prijava

Dino Bošnjak pobjednik pojedinačnog PH u krosu, veliki broj natjecatelja iz Atletskog i Maraton kluba


Uz zagrebački Savski nasip kod stadiona „Mladost”, u subotu 30.10.2021., održano je Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u krosu na kojem su nastupili brojni atletičari i atletičarke Atletskog i Maraton kluba Velika Gorica.
Maraton klub Velika Gorica nastupio je s 11 atletičara u svim natjecateljskom kategorijama dok je Atletski klub nastupio sa 7 atletičara.
U kategoriji limača Bartol Pavelić iz AK Maraton kluba u trci na 800 m osvojio je 15. mjesto dok je limačica Glorija Karlović završila trku kao 21. u ukupnom poretku.
U utrci mlađih kadetkinja na 1 km Pia Teskera iz Atletskog kluba osvojila je 9. mjesto dok je na dvostruko duljoj utrci za kadetkinje Hana Tašaković iz istog kluba osvojila 4. mjesto.
Iz Maraton kluba u ovoj kategoriji nastupili su Ivan Toma Aščić na utrci od 1 km i osvojio 4. mjesto te na utrci od 2 km Ema Vuković i Tena Petračić koje su osvojile 11. i 12. mjesto, Tara Petračić zauzela je 19. mjesto a Livia Debelić 25. mjesto.
U kategoriji mlađih juniora na 4 km, Noa Tončinić iz Atletskog kluba osvojio je 2. mjesto dok je Marin Gorenjak iz istog kluba bio 11.
Iz Maraton kluba u ovoj kategoriji na utrci od 3 km nastupile su Lucija Severkoja je zauzela 14 mjesto i Anja Petračić koja je bila 18.
Kod juniora na 6 km Borna Čeran iz Atletskog kluba osvojio je 16. mjesto dok je u istoj kategoriji iz Maraton kluba nastupila Nina Vuković u trci na 4 km i osvojila 4. mjesto.

U kategoriji seniorki na 8 km, 5. mjesto osvojila je Mirjana Šimek Bilić inače predsjednica Atletskog kluba.
U kategoriji seniora na utrci od 10 km pobijedio je Dino Bošnjak iz Atletskog kluba dok je Bruno Škrinjarić iz Maraton kluba zauzeo 8. mjesto.

Ukupni rezultati Pojedinačnog Prvenstva Hrvatske u krosu su dostupni ovdje, a velika fotogalerija će uskoro biti dostupna na našim Facebook stranicama.

Ukupni rezultati Pojedinačnog Prvenstva Hrvatske u krosu su dostupni ovdje, a velika fotogalerija će uskoro biti dostupna na našim Facebook stranicama.