Prijava

Vaša prijava

Akrobatski rock’n’roll

[]

Molimo Vas da u sklopu svojih mogućnosti objavite zapaženi nastup natjecateljica Akrobatskog rock’n’roll kluba Gorica na Prvenstvu RH koje je održano u subotu 11.12.2021. u Vrbovcu. Turnir je održan pridržavajući se svih epidemioloških mjera.

ARRK GORICA ponovno ima državne prvakinje u akrobatskom rock’n’rollu!

U subotu 11.12.2021. održano je Prvenstvo Republike Hrvatske u akrobatskom rock and rollu. Natjecanje se održalo u Vrbovcu, a naš velikogorički klub “Akrobatski rock’n’roll klub Gorica” s natjecanja se vratio bogatiji za 2 medalje.

Zlatnu medalju i titulu državnih prvakinja osvojila je formacija “Lollipop” u kategoriji Malih formacija 3, a ovo im je treća uzastopna medalja za 1. mjesto.

Brončanu medalju osvojila je formacija “Mustre” u kategoriji Velike formacije 1. Curama iz formacije je ovo treća uzastopna medalja na velikim natjecanjima i osigurale su nastupanje u reprezentaciji RH na svjetskim natjecanjima.

U kategoriji Malih formacija 1 natjecale su se Spirit, a u kategoriji Malih formacija 2 Butterfly te su im medalje izmakle za par bodova i osvojile su odlično 4. mjesto.

Ovi rezultati pokazatelji su velikog , u ovim vremenima, koji ulažu natjecatelji i njihovi treneri te možemo zaključiti kako je iza njih odlično odrađena sezona turnira. Treninzi se održavaju pod stručnim vodstvom kineziologa i pedagoških djelatnika Marka i Maria Gržina te Nike Hipše. ARRK Gorica je jedan od najvećih klubova u Republici Hrvatskoj i jedan od najtrofejnijih u kategorijama formacija.

Natjecateljima želimo puno sreće u sljedećoj godini da osvoje još barem toliko medalja na natjecanjima koja ih očekuju.

Svi zainteresirani za treniranje akrobatskog rock’n’rolla više informacija mogu pronaći na stranici kluba www.arrk-gorica.hr ili na broj 098/802-932. Treninzi u ARRK Gorica održavaju se u OŠ Nikole Hribara pod stručnim vodstvom magistara kineziologije, dugogodišnjih reprezentativaca Akrobatskog rock’n’roll-a i prilagođeni su svakom uzrastu posebno.


Mini košarkaška liga