Prijava

Vaša prijava

Uspješan nastup SPK Vega na Kupu Hrvatske

[]

U subotu je održan 2. Kup Republike Hrvatske u akrobatskom rock ‘n’ rollu na kojem su sudjelovali i članovi velikogoričkog plesnog kluba Vega te su ostvarili zavidne rezultate.

Na svom prvom nastupu formacija Sugar Crush (Luna Meštrović, Tea Hrženjak, Mia Gereš, Marta Petravić, Sara Kukla) osvojila je prvo mjesto u kategoriji formacija 4 u kojoj se natjeću djeca od 6 do 8 godina starosti.

Malo starija formacija, Vegice (Nikolina Grbeša, Gabrijela Šoljić, Veronika Šoljić, Karla Bačurin, Gabrijela Babić, Julija Matić, Rafaela Zetić, Dorotea Vukadin), također je osvojila zlatnu medalju.

Drugo mjesto i srebrnu medalju osvojila je formacija Magic (Dora Sertić, Tonka Sertić, Petra Storić, Sara Črnjak, Vana Dragosavljević, Emili Kovačević, Antonija Koleš, Antea Ćelić).

U kategoriji Mlađih juniora 2 Vita Tot i Noa Gloeš su osvojili broncu, dok su Tena Vrban i Ivano Bačurin svoj nastup završili na petom mjestu.

U kategoriji Mlađih juniora 1, Lana Papić i Izak Čosić osvojili su šesto mjesto, a Vita Papić i Damjan Kačavenda plasirali su se na osmo mjesto.

Ema Tot  i Andrija Fabijančić su se okitili broncom u kategoriji Starijih juniora, ali i zlatom kao jedan od parova reprezentativne formacije Toy story.

”Izrazito smo ponosni na naše mlade sportaše i kompletni trenerski tim koji čine Veronika, Matea i Tomo. Ovo je još jedan dokaz dobrog timskog rada koji daje rezultate. Veselimo se svemu onome što nam donose buduća natjecanja, a trenutni fokus je na Svjetskom kupu u Budimpešti i Prvenstvu RH koji nas čekaju u narednih tri tjedna.” – poručili su iz kluba.