Prijava

Vaša prijava

Akrobatski rock’n’roll klub Gorica osvojio 4 medalje u 4 kategorije!


Ovu subotu 22.10.2022. održan je kvalifikacijski turnir u akrobatskom rock’n’rollu u Popovači u organizaciji Rock’n’roll kluba Limbo Rock. Na natjecanju su nastupili mladi plesači iz našeg velikogoričkog kluba ARRK Gorica i ponovno su ostvarili fantastične rezultate. Plesači su se natjecali u 4 kategorije i u sve 4 su osvojili medalju.

Prvu zlatnu medalju nakon ljetne pauze osvojili su Leona Hrvačić i David Kovač Savanović, najmlađi natjecatelji kluba, u kategoriji Mini. S obzirom na uzastopne medalje s posljednjih turnira pred ovim parom je jedna sjajna plesačka budućnost.

U kategoriji Malih formacija 3 natjecale su se dvije formacije iz kluba i obje su ostvarile vrhunski rezultat. Formacija Lollipop osvojila je srebrnu medalju, a formaciji Pahuljice je za par bodova izmakla medalja te su natjecanje završile na 4. mjestu.

U kategoriji Malih formacija 2 cure iz formacije Butterfly popele su se na pobjedničko postolje i osvojile srebrnu medalju.

Najstarije natjecateljice ARRK Gorice, formacija Bubblegum, plesale su se u kategoriji Juniorskih ženskih formacija i svojoj bogatoj kolekciji medalja pridodale su i onu brončanu s ovog natjecanja.

Svim natjecateljima čestitamo na vrhunskim rezultatima i uopće ne sumnjamo da nas očekuju nove medalje i plesački uspjesi s nadolazećih natjecanja. Sljedeći turnir koji očekuje mlade plesače ovog kluba je 05.11.2022. u Slavonskom Brodu i želimo im puno sreće.