Prijava

Vaša prijava

Zapaženi rezultati Karate kluba Velika Gorica na međunarodnom turniru u Zagrebu

[]

U Zagrebu je 11.03. održan turnir GRAND KARATE FUN koji je okupio 513 natjecatelja iz 57 klubova iz Slovenije, BiH i Hrvatske.
Na turniru su sudjelovali i natjecatelji Karate kluba Velika Gorica sa uzrastom do 16-e godine starosti, ukupno 21 natjecateljem u ukupno 25 kategorija.
Velikogorički sportaši osvojili su ukupno 12 medalja od čega 3 zlata, 3 srebra i 6 bronci, a u ukupnom poretku svih prijavljenih klubova u borbama završili su na 4. mjestu.
Najuspješniji natjecatelji bili su Petar Tibor u ml. kadetima +69kg, Ema Jukić u kadetkinjama -47kg i Ema Filković u kadetkinjama -61kg osvojivši zlatnu medalju.
“Vrlo smo zadovoljni prikazanim borbama i trenutnom formom. Posebno nas vesele kategorije u kojima je do medalje trebalo odraditi 4 kola što znači da je konkurencija bila jaka, a nama je uz rezultat također bitno sakupiti čim više borbi”, istaknuo je direktor kluba i trener Goran Živković te nastavio : “Već idućeg vikenda očekuje turnir u Sisku, a nakon toga u Ivanić Gradu i Rijeci. U narednom periodu biti će fokus na kadetima, juniorima i U21 koje očekuje državno prvenstvo početkom svibnja”.

Zlatne medalje:
-Petar Tibor- ml. kadeti +69kg
-Ema Jukić- kadetkinje -47kg
-Ema Filković- kadetkinje -61kg

Srebrne medalje:
-Vito Hulina- ml. kadeti -49kg
-Luka Jukić- učenici -34kg
-Ema Filković- juniorke -66kg

Brončane medalje:
-Gabrijel Zagorac- ml. učenici -31kg
-Petar Krešimir Krmpotić- ml. kadeti -54kg
-Petar Krešimir Krmpotić- kadeti -52kg
-Mara Gusić- kadetkinje -47kg
-Vito Hulina- kadeti -52kg
-Matea Kordić- kadetkinje -54kg