Prijava

Vaša prijava

Plesačice Akrobatskog rock n roll kluba Velika Gorica osvojile dva naslova državnih prvaka

[]

U subotu 20.05.2023. održano je 31. Prvenstvo Republike Hrvatske u Zaprešiću na kojem su sudjelovali i plesači iz ARRK Gorica i osvojili dvije zlatne i jednu srebrnu.

Plesačice iz formacije Bubblegum potvrdile su svoju dominaciju u kategoriji Velikih formacija 1 postavši tako državne prvakinje u svojoj kategoriji. Ovaj rezultat ne iznenađuje s obzirom na to da su već godinama u samom vrhu rock n rolla, a sa svakog natjecanja vraćaju se sa zlatnom medaljom.

Državne prvakinje postale su i plesačice iz formacije Lollipop u kategoriji Velikih formacija 3 i ovo je posebno vrijedan uspjeh jer su mlade plesačice po prvi puta plesale u ovoj kategoriji.

U kategoriji Velikih formacija 2 formacija Wednesday postala je viceprvak Hrvatske. Ovo je tek drugi turnir koji je ova formacija otplesala tako da se veselimo njihovim uspjesima u budućnosti i puno očekujemo oh njih.

Postolje je tek za nekoliko bodova izmaklo formaciji Revolution u kategoriji Ženskih formacija, ali plesačice mogu biti ponosne na sebe jer su vrhunski otplesale novu koreografiju.

Formacija Mustre otplesala je finale Malih formacija 1 za 5. mjesto a u istoj kategoriji formacija Victorious osvojila je 7. mjesto.

Svoje mjesto u finalu zaslužili su i Leona Hrvačić i David Kovač Savanović te su finale kategorije Mlađih juniora 2 otplesali za 7.mjesto.

Za plesače nema pauze s obzirom na to da ih već sljedeću subotu očekuje važno natjecanje na 2. Kupu Republike Hrvatske u Novalji. Ne sumnjamo da će se i s tog natjecanja vratiti s novim medaljama i fantastičnim rezultatima.

Čestitke svima na postignutom uspjehu !