Prijava

Vaša prijava

Velimir Šandor osvojio srebro i plasirao se na Olimpijske igre u Parizu

[]

Velimir Šandor, višegodišnji dobitnik nagrade Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice i ujedno i djelatnik Zajednice postigao je izvanredni uspjeh na svjetskom prvenstvu u Kobeu i postigao najbolji plasman ikad na svjetskim prvenstvima.

Velimir je osvojio srebrnu medalju u bacanju diska klase F52 na Svjetskom paraatletskom prvenstvu u japanskom Kobeu rezultatom 16,92 metra čime je ujedno osigurao nastup na Paraolimpijskim igrama u Parizu ove godine.

–  Dojmovi s nastupa su kišni i mokri. S obzirom na uvjete, rezultatom nisam zadovoljan, no s druge strane jesam jer po ovakvim uvjetima kada ne možeš kontrolirati disk zbog kiše koja pada po tebi cijelo vrijeme. Imam sreću da takvi ekstremni uvjeti, uvijek mi pomažu, odnosno završe u moju korist. Ostvarili smo još jednu kvotu za Pariz. Nije to rezultat koji mene trenutno zadovoljava, ali važan je plasman. Znamo da možemo puno dalje i bolje. Zato ćemo se truditi i još trenirati ova tri mjeseca i borit se da u Parizu bude to daleko dalje i nadam se novoj borbi za medalje – prenio je svoje prve dojmove Šandor.

Čestitke Velimiru i njegovom treneru Ivanu Čengiću na ostvarenom izvanrednom uspjehu!