Prijava

Vaša prijava

Odlični rezultati strijelaca Gorda i Plemenitaša na prvenstvu i kupu Hrvatske u Zadru

[]

Proteklog vikenda Grad Zadar i streljana „Žmirići“, bili su domaćini ponajboljim i strijelcima hrvatskog streljaštva u disciplini trap, te su organizirali 3. kolo kupa Hrvatske.

Sudjelovalo je 96 strijelaca iz svih hrvatskih klubova, a natjecanje se odvijalo u seniorskoj, juniorskoj, ženskoj i ekipnoj konkurenciji. Natjecanje se održavalo na dva strelišta u idealnim vremenskim prilikama a sve je proteklo u fer borbi i prijateljskoj atmosferi.

Od rezultata je važno naglasiti kako su Velikogorički „Plemenitaši“ iz Lukavca uvjerljivo osvojili 1. mjesto u ekipnom dijelu natjecanja, i to sa 336 pogotka, u sastavu Saša Sedmak, Mario Lepen i Damir Zrinski. Drugo mjesto sa 320 pogotka pripalo je strijelcima ¨Gusara¨ iz Novigrada, a treće mjesto osvojio je „J. G. Team“ sa 318 pogotka.

Nakon vrlo zanimljivog finala u pojedinačnoj seniorskoj „A“ kategoriji zlatom se okitio Kristijan Kancelar iz društva „Gord“ Velika Gorica, srebrom Antonio Chiavalon iz „Gusara“, a broncom Saša Sedmak iz „Plemenitaša“ Lukavec.

U „B“ kategoriji prvo mjesto osvojio je Krunoslav Srbljinović iz „Podravine“, drugo Damir Zrinski iz „Plemenitaša“, treće Diego Duniš iz „Gusara, a 4. Mario Lepen iz „Plemenitaša“.

U ženskoj konkurenciji pobjedu je osigurala Renata Zrinski iz „Plemenitaša“ Lukavec.

Bilo je ovo treće, od ukupno pet kola kupa Hrvatske, na kojem su pojedinci skupili dodatne bodove za Finale kupa koje će se održati krajem kolovoza u Zagrebu.

Čestitke SD Plemenitaš i Gord na postignutom uspjehu !

Srebrni juniori na Europskom prvenstvu u talijanskom Lonatu !

Juniorska reprezentacija Hrvatske u talijanskom Lonatu na Europskom prvenstvu osvojila je srebro u disciplini Trio. U sastavu reprezentacije bio je i Mateo Zrinski član SD Plemenitaš a pored njega srebro su osvojili Toni Gudelj i Janoš Karakaš.

U pojedinačnoj konkurenciji Janoš je zauzeo 20. mjesto s rezultatom 109 pogođenih meta, Toni Gudelj 21. mjesto i Mateo Zrinski 22. mjesto, obojicom 108 pogođenih meta.

Čestitamo juniorskoj reprezentaciji Hrvatske i Mateu na prvoj medalji i želimo im još puno ovakvih uspjeha !