Prijava

Vaša prijava

Mlade rukometašice U-15 Udarnika među osam najboljih u Hrvatskoj !

[]

I ove sezone nastavljeni su izvrsni rezultati Škole rukometa ŽRK Udarnik, koji se sve više potvrđuje kao klub u kojem posebno mjesto zauzima upravo rad s najmlađim dobnim skupinama.

Kvalitetan stručni rad s najmlađim rukometašicama, kao i rezultati u natjecanju 1. Hrvatske rukometne lige za uzrast U15 i U13 osigurao im je ponovno odlazak na Završnicu Prvenstva Hrvatske s dvije ekipe.

Drugu godinu zaredom ove dvije ekipe su izborile mjesto u društvu najboljih u Hrvatskoj što je izuzetno veliki uspjeh za naš klub, posebno kada se uzme u obzir da su naše igračice iza sebe ostavile brojne prvoligaške klubove – s veseljem su istaknuli iz ŽRK Udarnik.

Završnica za djevojke U-15 odigrana je u Poreču od 22. do 26. svibnja gdje je postignut izvanredni uspjeh plasmanom među osam najboljih u Hrvatskoj.

Rukometašice Udarnike u skupini su pobijedile favorizirani Trogir ’58 i Zrinski iz Čakovca, a izgubili su od Zeline i zagrebačke Lokomotive, braniteljica naslova, čime su izborili svoje mjesto među 12 najboljih ekipa Hrvatske!

Međutim, tu im nije bio kraj jer su maestralnom partijom protiv vršnjakinja Novske u osmini finala rezultatom 19:12 izborile mjesto u četvrtzavršnici, među osam najboljih u Hrvatskoj!

Ovaj uspjeh postignule su Luna Gojak, Lana Konjar, Ema Rogić, Petra Gudelj, Anamaria Kos, Jana Gojak, Lorena Bočkaj, Lana Buhin, Leonarda Burić, Lara Bošković, Lucija Gulič, Tena Markov, Elena Ćirić, Vasilisa Jakubovskaja i Lana Derbuc, pod vodstvom trenerica Ljiljane Ivaci i Martine Vugrinović.

Sam plasman na završnicu bio je uspjeh, a mi smo sada ušli među osam najboljih, gdje je čak pet ekipa iz naše regije, što dovoljno govori o konkurenciji. Tri ekipe iz naše grupe su u četvrtfinalu, tako da su cure napravile izvanredan uspjeh- s ponosom nam javlja iz Poreča Martina Vugrinović.

Čestitke djevojkama i trenericama kao Upravi kluba na ovom izvanrednom uspjehu !