Prijava

Vaša prijava

Streljački klub Turopolje Lukavec najbolji na 3. Kupu Grada Preloga

[]

Streljački klub Turopolje Lukavec sudjelovao je na 3. Kupu Grada Preloga u gađanju letećih meta – glinenih golubova u disciplini trap koje se održavalo u Draškovcu u organizaciji Lovačko društvo Fazan Draškovec.

Natjecanje je održano na streljani Lovačkog društva Fazan Draškovec, u četvrtak 30. svibnja, na blagdan Tijelova. U ekipnoj konkurenciji, treće je mjesto osvojila ekipa Zec Čakovec, drugo mjesto Klopa Team, a prvo mjesto Turopolje Lukavac.

U pojedinačnoj konkurenciji, u grupi A najbolji su bili pobjednik Damir Lončar, Krunoslav Srbljinović i Mario Rupić, a u grupi B prvo je mjesto osvojio Dalibor Didulica, drugo Zoran Grubačević dok je treći bio Mario Barišić.

Nagrade najboljima uručio je saborski zastupnik i gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek te predsjednik Gradskog vijeća Đuro Ujlaki i predstavnici organizatora, Lovačkog društva Fazan Draškovec.

Po završetku natjecanja svi natjecatelji i posjetitelji dobro su se zabavili na druženju uz domaće specijalitete i bogatu ugostiteljsku ponudu, a organizatori, Lovačko društvo Fazan, zahvaljuje svima koji su pomogli u organizaciji ovog zanimljivog sportskog događanja.