Prijava

Vaša prijava

Na streljani Grm održan memorijal strijelaca u organizaciji SK Turopolje koji je okupio strijelce iz tri države

[]

U čast bivših istaknutih strijelaca Stjepana Zeke Stanilovića, Drage Bačurina, Željka Vušira, Milivoja Stanilovića te Vlade Sedmaka Streljački klub Turopolje organizirao je proteklog vikenda Memorijal strijelaca, koji je doživio svoje 17. izdanje.

Natjecanje je u tri dana okupilo 62 strijelca iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Slovenije, koje je predvodio bivši europski prvak te dvostruki sudionik Olimpijskih igara Boštjan Maček.

Memorijal je ispunio očekivanja, a posebno me raduje dolazak dragih gostiju, koji nam se iznova odazivaju, što pokazuje naše veliko prijateljstvo s velikom većinom klubova. S obzirom na vremenske uvjete rezultati su zadovoljavajući– osvrnuo se na natjecanje Željko Vađić.

Strijelci Turopolja (Rupić, Bastalić, Lončar) obranili su naslov pobjednika u ekipnoj konkurenciji, a isto je pošlo za rukom i Mariju Rupiću koji je bio najbolji u A finalu. Nikola Sršen (SK Zagorec Bedekovčina) je bio najbolji u B finalu, a Dalibor Didulica (SK Sokol Gušće) u C finalu.

Za one najbolje Streljački klub Turopolje osigurao je kao i uvijek do sada vrijedne nagrade, koje je uz Željka Vađića, dijelio glavni tajnik Zajednice športskih udruga Grada Velike Gorice Darko Blažinčić te direktor tvornice M-90 Alexander Tuček.

MEMORIJAL STRIJELACA
A FINALE: 1. Mario Rupić (SK Turopolje Lukavec), 2. Ratko Radičević (SK Lipovec), 3. Dean Herceg (SK Fazan Topolje)
B FINALE: 1. Nikola Sršen (SK Zagorec Bedekovčina); 2. Dušan Kos, 3. Mario Baršić (SK Sokol Gušće)
C FINALE: 1. Dalibor Didulica (SK Sokol Gušće), 2. Damir Kirinić (SK Turopolje Lukavec), 3. Dean Žanić (SK Moslavina)
EKIPNI POREDAK: 1. SK Turopolje Lukavec, 2. SD Lipovec, 3. SK Podravina Koprivnica
NAJBOLJI DEBITANT: Domagoj Borščak (SK Turopolje Lukavec)
NAJBOLJA SENIORKA: Vanja Radičević