Prijava

Vaša prijava

Održan je 12. ljetni nogometni kamp za djevojčice i dječake u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Velike Gorice

[]

Zajednica sportskih udruga grada Velike Gorice kroz svoje programske aktivnosti već 12-tu godinu organizira ljetni nogometni kamp za sportaše mlađih dobnih kategorija u kojem sudjeluju velikogorički nogometni klubovi.

Ovogodišnji, dvanaesti ljetni nogometni kamp održan je za kategoriju početnika, djevojčica i dječaka rođenih 2014. godine od 20.-23.08.2024. godine na nogometnim igralištima u Obrezini, Mičevcu, Velikoj Mlaki i Donjoj Lomnici a sudjelovalo je preko 100 mladih sportaša.

Svi nogometni klubovi koji su u sustavu financiranja Zajednice športskih udruga u sklopu Programa javnih potreba u sportu imaju obavezu uključivanja mladih sportaša i trenera u ovaj kamp.

Provedbene aktivnosti vodio je glavni tajnik Zajednice Darko Blažinčić a koordinator aktivnosti i voditelj cjelokupnog kampa bio je Zlatko Petrac dok su provoditelji po radnim stanicama bili treneri iz velikogoričkih klubova – Nenad Šunić, Hrvoje Bregović, Tihomir Mirenić, Stjepan Đuračić, Hrvoje Skupnjak, Silvio Horvatić i Domagoj Bedeković uz pomoć trenera koji su bili sa svojom djecom na kampu.

Ljetni kamp je besplatan za sportaše koji su za ovogodišnje sudjelovanje na dobili diplome i prigodne majice kao i treneri doku su nogometni klubovi domaćini pojedinog kampa dobili su po 10 nogometnih lopti.

Zajednica sportskih udruga grada Velike Gorice glavni je sponzor i pokrovitelj kampa i osigurava financijska sredstva za njegovu provedbu u suradnji sa Nogometnim savezom Velika Gorica.

Kamp se kontinuirano provodi od 2013. godine za kategoriju početnika a domaćini kampa jesu svi nogometni klubovi sa velikogoričkog područja koji se mijenjaju u domaćinstvu svake godine. Na 11 održanih kampova sudjelovalo je oko 1100 djevojčica i dječaka te oko 100 trenera iz velikogoričkih klubova.