Prijava

Vaša prijava

ODGODE ŠPORTSKIH DOGAĐAJA

[]

STOP ZA RUKOMET – Martina Vugrinović i Hrvoje Pekera

Prošlog je vikenda održan Trofej Bana Jelačića, kojeg istoimeni nogometni klub organizira već više od desetljeća. Ove je godine – umjesto dosadašnjih 24 momčadi . lista sudionika pala na desetak. Iz kluba su informirali da je nekoliko dana prije početka turnira uslijedila pandemija odgađanja.
S istim je epilogom spriječeno i održavanje rukometnog turnira, a kojeg je u sklopu akcije ‘Rukomet svima’ koju sprovode HRK Gorica i ŽRK Udarnik. Pandemija, otkazi, neodržavanje.


Odgođena je i Noć borilačkih športova, a koju tradicionalno organiziraju klubovi s područja Grada Velike Gorice iz karatea, juda, boksa, taekwondoa, hrvanja… Vjerojatno se ona po prvi puta neće održati, već će čekati bolja vremena.


Turopoljska trka također je rekla NE. Organizatori su ipak odlučili da je ove godine neće biti. Maraton klub Velika Gorica već kreće u pripreme za trku 2021. godine. Očekuju da će se ipak održati tradicionalni Jesenski kros, a kojeg organiziraju za učenike osnovnih velikogoričkih škola.
Jedina događanja koja se ipak održavaju u Velikoj Gorici su ona malonogometna. Tako su i Malonogometna liga Vukomeričkih gorica i Malonogometna liga Turopolja i Posavine iza sebe ostavile već pet kola. Trenuitno su vodeće momčadi Donjeg Hruševca i Turopolja.