Prijava

Vaša prijava

ŽUPANIJSKA SJEDNICA U VELIKOJ GORICI

[]

Pod predsjedanjem Vladimira Bregovića u novom prostoru Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice jučer je održana sjednica Izvršnog odbora Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije.

Uvodno je goste pozdravio gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar, te im poželio dobrodošlicu i kvalitetan rad u najvećem županijskom središtu, ali i vodećem športskom gradu u Zagrebačkoj županiji. Grad Velika Gorica sa svojim resursima stoji na raspolaganju i županijskoj Zajednici i svim gradovima po pitanju športa i športske infrastrukture, istaknuo je Ačkar.

Izvršni je odbor na svojoj prvoj sjednici u novom mandatnom razdoblju jednoglasno usvojio Prijedlog realizacije javnih potreba u športu Zagrebačke županije i plan sredstava za sufinanciranje programa javnih potreba u športu u 2021.godini.

Dosta je vremena Izvršni odbor posvetio odnosima unutar Šahovskog saveza Zagrebačke županije, a nakon gotovo polusatne diskusije odlučeno je da se oformi Povjerenstvo (Kovačić, Mužina, Makarun) i ispitaju akti, odluke i način trošenja sredstava u 2019. i 2020.godini,.

Raspravljalo se i o održavanju priredbe „Najbolji u športu Zagrebačke županije u 2020.godini“, te je zaključeno da se raspiše natječaj po gradovima i granskim savezima, rok predaje kandidatura je 28.veljača, a ako se priredba održi vjerojatni datumi su negdje u mjesecu travnju.

Pozitivno su riješene zamolbe NK Milka Trnina, Judo saveza Zagrebačke županije, ŠRD Dugo Selo i ŽRK Dugo Selo, te Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice kojoj su odobrena sredstva za opremanje novog prostora.


Vikend obilježen povremenim podrhtavanjima tla

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike