Prijava

Vaša prijava

Četvrtak - izvješće o broju oboljelih do 10 h


Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije od početka pandemije do četvrtka, 10.6.2021. do 10:00 sati evidentirano je 30264 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom, izliječeno je 30005 osoba, a 75 osoba je preminulo. Trenutno su aktivna 184 slučaja.

U odnosu na podatke od jučer oboljelo je 29 osoba (grad –5 Samobor, 1 Zaprešić, 5 Velika Gorica, 2 Ivanić-Grad, 5 Dugo Selo,3 Vrbovec, općina – 1 Brdovec, 1 Jakovlje, 1 Stupnik, 4 Brckovljani, 1 Farkaševac ), a ozdravilo je 9 osoba.

Gdje se sve u Zagrebačkoj županiji može testirati na COVID-19 saznajte ovdje.

Također, od danas u svih 8 ispostava Doma zdravlja Zagrebačke županije ustrojeni su posebni timovi za cijepljenje koji će raditi u ambulantama posebnog dežurstva te će cijepiti sve zainteresirane stanovnike Zagrebačke županije protiv COVID-19. Tako će svi stanovnici koji se žele cijepiti, osim kod svojih liječnika obiteljske medicine, moći to napraviti i u ambulantama posebnog dežurstva uz prethodnu telefonsku najavu. Lokacije i brojevi telefona su dostupni ovdje.


* Podaci za novooboljele odnose se na gradove i općine u kojima oboljeli imaju prebivalište.