Prijava

Vaša prijava

Glasajte za najbolji županijski EU projekt!


Čak 37 projekta natječe se za titulu „Najbolji županijski EU projekt“, a među njima u finalu je i projekt Zagrebačke županije „Energetska obnova zgrade Srednje škole Vrbovec.“

Nakon što su predstavljeni svi finalisti natječaja za najbolji EU projekt u Hrvatskoj 2021. podignuta je i platforma preko koje svoj glas mogu dati i sami građani. Zagrebačka županija u finale je ušla s projektom  „Energetska obnova zgrade Srednje škole Vrbovec“ u kategoriji „Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici“.

Riječ je o projektu kojim je škola energetski obnovljena kombinacijom građevinskih, strojarskih i elektrotehničkih radova, čime su ostvareni uvjeti za osjetne uštede u potrošnji energije za grijanje, hlađenje i rasvjetu, dok je ugradnjom dizalice topline zrak-voda omogućeno korištenje obnovljivih izvora energije. 

Podršku i svoj glas ovom županijskom projektu možete dati do 17. listopada 2022. godine OVDJE.

Proglašenje pobjednika održat će se na Danima regionalnog razvoja krajem listopada.

Inače, izbor za najbolji EU projekt pokrenuli su Jutarnji.hr, Ured EU parlamenta u Hrvatskoj,  Hrvatska zajednica županija i Župan.hr u želji da povećaju razinu osviještenosti građana o uspješnom korištenju EU sredstava te da promocijom najboljih projekata potaknu još efikasnije korištenje EU fondova.