Prijava

Vaša prijava

Županijsko vatrogasno natjecanje djece i mladeži


Muška natjecateljska ekipa DVD-a Ostrna i ženska DVD-a Gornji Desinec najbolje su ekipe mladeži, a muška ekipa DVD-a Velika Buna i ženska DVD-a Ribnica najbolje u konkurenciji djece na ovogodišnjem županijskom vatrogasnom natjecanju, održanom protekloga vikenda u Klinča Selima. Ukupno je sudjelovala 81 natjecateljska ekipa - 57 muških i 24 ženskih. Ekipe djece natjecale su se u vježbi s brentačama, a ekipe mladeži u vježbi s preprekama i štafetnoj utrci.

„Ponosni smo na vaše rezultate! Vjerujem da ćete imati uspjeha i na državnoj razini i ponovno osvjetlati obraz vatrogastva Zagrebačke županije. Vjerujem da ćete nešto 'imati za reći' i na sljedećoj vatrogasnoj olimpijadi“, uručivši priznanja najuspješnijima rekao je zamjenik župana i načelnik Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije Ervin Kolarec. Rekao je i da je impresivno vidjeti ovoliko mladih koji su učlanjeni u vatrogasna društva i koji će danas-sutra biti na pomoći onima kojima je pomoć potrebna.

„Vatrogastvo je najjača civilna snaga Zagrebačke županije i stoga su vrata Županije vatrogascima uvijek otvorena“, poručio je Kolarec. Uz ostale, čestitke natjecateljskim ekipama i njihovim voditeljima uputio je i Slavko Povrlišek, predsjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije.