Prijava

Vaša prijava

Otvoreno logističko skladište tvrtke Lagermax


Lagermax grupa čije je sjedište u općini Luka, proslavila je dvadeset i pet godina uspješnog rada. Tom prigodom svečano je otvoreno novo logističko skladište tvrtke Lagermax Logistics Croatia d.o.o. u vrijednosti od 15,3 milijuna eura. Ovom investicijom je uz postojećih 17.000 m2 skladišnog kapaciteta, klijentima osigurano dodatnih 20.000 m2 skladišnog prostora. Time su stvoreni uvjeti za dodatno zapošljavanje velikog broja ljudi, a s obzirom da su na krovove skladišta postavljeni solarni paneli itekako se pridonijelo zaštiti okoliša.

Svečanosti, koja je uz zaposlenike okupila i poslovne partnere ove tvrtke, u ime Zagrebačke županije prisustvovao je zamjenik župana Ervin Kolarec.

„Upućujem iskrene čestitke vodstvu Lagermaxa na još jednoj uspješnoj investiciji te svim djelatnicima na odličnim poslovnim rezultatima. Tvrtka Lagermax doista je pionir ovog kraja i uvjeren sam da su se brojni drugi investitori odlučili za poslovanje u Luki, ali i Zagrebačkoj županiji upravo vođeni primjerom ove renomirane tvrtke“, istaknuo je Kolarec.

„Sukladno našoj viziji i misiji pod sloganom „Together in motion“, konstantno pratimo trendove na tržištu i potrebe naših klijenata. Otvaranje novih skladišnih kapaciteta, rezultat je naše intencije da im pružimo optimalne logističke koncepte uz prilagođena logistička rješenja“, rekao je Dino Mišar, direktor tvrtke Lagermax Logistics Croatia d.o.o..

„Više od 25 godina rada i postojanja Lagermax grupacije u Republici Hrvatskoj, čini nas ponosnima i obavezuje nas da kroz ovu, ali i sve dosadašnje i buduće investicije, možemo klijentima jamčiti visoku razinu logističke usluge s mjerljivom dodanom vrijednošću uz ispunjenje ugovorenih ključnih pokazatelja uspješnosti“, izjavio je Robert Bašić, direktor tvrtke Lagermax Autotransport d.o.o..