Prijava

Vaša prijava

Lovci se okupili na „Lovačkom balu“


Gotovo 400 lovaca okupilo se na Lovačkom balu u Rugvici kojeg je organizirao Lovački savez Zagrebačke županije, koji je tako nakon tri godine stanke obnovio tradicionalno druženje lovaca za kraj godine.

„Prepuna je dvorana i dragi mi je što smo kao Savez ponovno organizirali ovo jedno tradicionalno predbožićno druženje naših lovaca iz cijele Zagrebačke županije“, istaknuo je predsjednik Lovačkog saveza Zagrebačke županije Mato Čičak, osvrnuvši se na uspješno održano državno prvenstvo lovne kinologije kojem su bili domaćini, a što je ujedno bila i priprema za Svjetsko prvenstvo Svetog Huberta koje će se održati u Rugvici.

Lovačkom balu ispred Zagrebačke županije odazvao se pročelnik za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, Josip Kraljičković.

„Podvlači se crta na kraj još jedne godine, što lovci čine na najljepši mogući način - Lovačkim balom. Što se tiče suradnje Lovačkog saveza i Zagrebačke županije ona je bila odlična, a nastavit će se i sljedeće godine. Za lovstvo je u proračunu Zagrebačke županije osigurano 220 tisuća eura“, poručio je Kraljičković.

Foto: www.01portal.hr