Prijava

Vaša prijava

Održana Skupština DVD-a Haganj


Dobrovoljno vatrogasno društvo Haganj koje okuplja 101 člana u subotu je održalo redovnu godišnju skupštinu.

U ime Zagrebačke županije Skupštini je nazočila predsjednica Županijske skupštine Martina Glasnović.

U svom uvodnom obraćanju predsjednik DVD-a Haganj Ivan Dončević rekao je kako se Društvo prošle godine javilo na dva natječaja Zagrebačke županije i jedan natječaj HVZ-a. „Za nabavku i ugradnju novih segmentnih garažnih vrata odobreno nam je 2.480 eura, a za projekt nabave i ugradnje led rasvjete u vatrogasnom domu odobreno nam je 900 eura, dok nam je HVZ-a odobrila 1.800 eura. Sve projekte smo uspješno realizirali“ – poručio je predsjednik i uputio zahvale svima koji su pomagali DVD-u. Pobrojao je i mnogobrojne društvene i vjerske događaje na kojima su vatrogasci sudjelovali te posebno istaknuo organizaciju 13. Kup DVD-a Haganj.

Zapovjednik Zlatko Slunjski rekao je kako su prošle godine izašli na jednu intervenciju i to na ispiranje ceste u Gradečkom Pavlovcu, a održali su i jednu taktičku vježbu te sudjelovali na općinskom i županijskom natjecanju kao i onima u Dubravi, Rugvici i Hagnju.

Na skupštini su dodijeljena priznanja zaslužnim članovima te uvjerenja za završena osposobljavanja vatrogasaca.

Uputivši iskrene čestitke svim dobitnicima priznanja, predsjednica Županijske skupštine Zagrebačke županije Martina Glasnović čestitala je DVD-u Haganj na uspješnom radu te dodala: „Zagrebačka županija prati rad dobrovoljnih vatrogasnih društava. DVD Haganj je jedan od 260 vatrogasnih društava na području naše županije, dio ste te obitelji. Posebno mi je drago da ste se javili na natječaje Zagrebačke županije,“ poručila je Glasnović istaknuvši kako Županija izdvaja značajna sredstva za rad i opremanje dobrovoljnih vatrogasnih društava na svom području. Izrazila je zadovoljstvo što se članovi DVD-a stručno usavršavaju, a svima je poželjela što manje intervenciju, a više zdravlja i druženja.