Prijava

Vaša prijava

Godišnju skupštinu održao DVD Gornja Drenova


Župan Stjepan Kožić prisustvovao je redovitoj godišnjoj skupštini DVD-a Gornja Drenova.

„Žitelji Zagrebačke županije itekako cijene vatrogasce. Oni su uvijek prvi kada je potrebno spašavati živote i imovinu, a kako bi mogli ostvariti sve planirane zadaće Županija ih financijski pomaže. Posebno nas raduju rezultati mladih. Očito je da su djeca zainteresirana za vatrogastvo, a to treba i podržati i cijeniti“ rekao je ovom prigodom župan Stjepan Kožić.

Uz prihvaćanje izvješća o prošlogodišnjim aktivnostima, na skupštini je donesen plan rada DVD-a Gornja Drenova za ovu godinu. Uz nabavu tehničke opreme, neophodne za redovitu aktivnost, u planu je usavršavanje vatrogasaca za specifična znanja, nastavak uređenja vatrogasnoga spremišta, sudjelovanje na vatrogasnim natjecanjima...

Na dosad ostvarenim rezultatima članovima ovoga vatrogasnog društva čestitao je i gradonačelnik Svetoga Ivana Zeline Hrvoje Košćec.

„Budućnost leži u mladima, stoga posebno veseli kada čujem da trenirate, vježbate i ostvarujete prva mjesta“, rekao je Košćec, dodavši da su prošle godine za potrebe vatrogastva u Svetom Ivanu Zelini nabavljena tri vozila - navalno, cisterna i vatrogasna platforma.

„Sada smo u potpunosti spremni pristupiti gašenju najkompliciranijih požara“, rekao je Košćec.