Prijava

Vaša prijava

Predstavljena „Večernjakova biciklijada“


Zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec, samoborska gradonačelnica Petra Škrobot i glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić predstavili su na konferenciji za medije program 42. „Večernjakove biciklijade“ koja će i ove godine spojiti Zagreb i Samobor.

Start biciklijade će biti u subotu, 15. lipnja na Trgu Franje Tuđmana u Zagrebu u 10 sati, a cilj na samoborskom Vugrinščaku gdje sve bicikliste i posjetitelje čeka bogat zabavni program upotpunjen vrhunskom gastro ponudom, radionicama, kvizovima, odbojkom na pijesku, društvenim igrama velikog formata, a kupanje na bazenu bit će besplatno za sve. U glazbenom dijelu nastupit će ekipa Zaprešić Boysa i Elemental.

„Ovo nije utrka, na biciklijadi će sudjelovati obitelji, tu će biti i djeca i roditelji, naprosto jedno ugodno druženje“, rekao je glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić.

Zagrebačka županija tradicionalni je pokrovitelj biciklijade, a u njoj će i ove godine „na dva kotača“ sudjelovati zamjenik župana Ervin Kolarec. „Zagrebačka županija poželjno je turističko mjesto, kao i biciklističko odredište posebno u dane vikenda. Imamo bogatu kulturnu baštinu, gastro ponudu, vinske ceste, lječilište Naftalan i prekrasnu prirodu u kojoj posjetitelji itekako mogu uživati“, rekao je Kolarec.

„Samoborci su emotivno vezani za biciklijadu i svake godine na nju dolazi sve veći broj sudionika“, rekla je gradonačelnica Samobora Petra Škrobot, poželjevši dobrodošlicu svim ovogodišnjim sudionicima.

Prijavom na 42. Večernajkova biciklijada osigurajte svoj startni broj.