Prijava

Vaša prijava

Održano županijsko vatrogasno natjecanje djece i mladeži


Vatrogasna odjeljenja DVD-a Gornji Desinec u ženskoj konkurenciji i DVD-a Ostrna u muškoj osvojila su prvo mjesto na županijskom natjecanju vatrogasne mladeži održanom protekle nedjelje u Rugvici.

Uz njih, na državno natjecanje plasirale su se i ženska odjeljenja vatrogasne mladeži DVD-a Ostrna i Rakitje te muška odjeljenja DVD-a Petrovina i DVD-a Ribnica.

Najbolji u kategoriji djece, uzrasta od 6 do 12 godina, bili su ženska odjeljenja DVD-a Pavučnjak, DVD-a Ribnica i DVD-a Buševec te muška odjeljenja DVD-a Velika Buna 1, DVD-a Tučenik i DVD-a Volavje.

„Za nas je ovo vrlo važno natjecanje, jer na razini Hrvatske u ovom uzrastu naše ekipe su među najboljima u Hrvatskoj“, istaknuo je zapovjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije Dario Kezerić, dodavši kako je na natjecanju pedesetak sudaca i dvadesetak osoba u tehničkom dijelu provedbe natjecanja.

„Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije uz pomoć Županije puno ulaže u vatrogastvo, zbog čega možemo biti ponosni na rad na svim razina. Uostalom, Zagrebačka županija ima najveći broj ekipa na Olimpijadi te na državnom natjecanju, gdje postižemo zapažene rezultate na koje smo posebno ponosni“, rekao je predsjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije Slavko Povrlišek.

Iskrene čestitke svim našim mladim vatrogascima!