Prijava

Vaša prijava

U Vrbovcu održana tradicionalna „Revija u slici“


Udruženje obrtnika Vrbovec, uz podršku Turističke zajednice grada, Hotela Bunčić i vrbovečke Srednje škole, organiziralo je tradicionalnu „Reviju u slici“, modnu reviju kojom se predstavljaju vrbovečki dizajneri, krojači, frizeri, kozmetičari i cvjećari. Tema ovogodišnje, sedme u nizu revije bila su četiri godišnja doba.

„Izazov je što se u ovu manifestaciju uključuje sve više mladih, pa i dizajnera koji se tek školuju. Modeli su naše Vrbovčanke, srednjoškolke i studentice, ove godine njih četrdesetak“, ispričala je Ana Bakar, direktorica TZ Vrbovca.

Za Ivana Leščića, predsjednika vrbovečkih obrtnika, „Revija u slici“, koja se organizira svake druge godine, prigoda je da obrtnici pokažu svoju kreativnost i inovativnost. Ove godine, ne računajući dizajnere, sudjelovalo je njih desetak.

Budući da je Zagrebačka županija bila pokrovitelj događanja, reviju je, uz gradonačelnika Vrbovca Vladimira Bregovića, pratio i zamjenik župana Damir Tomljenović.

„Ova revija dokaz je da se u Vrbovcu mogu vidjeti maštovite i inovativno dizajnirane kreacij“, komentirao je Tomljenović.