Prijava

Vaša prijava

Održana sjednica Savjeta mladih Zagrebačke županije


Savjet mladih Zagrebačke županije održao je svoju 23. sjednicu na kojoj je razmotrio mogućnosti sufinanciranja projekata koje su predložili savjeti mladih gradova Jastrebarsko, Samobor i Ivanić- Grad.

Projekt Savjeta mladih Grada Jastrebarsko „Život i smijeh“ osmišljen je u suradnji s Gradskim kazalištem Jastrebarsko. Riječ je o manifestaciji koja se održava već četvrtu godinu zaredom, humanitarnog je karaktera, a Savjet mladih Zagrebačke županije već je bio partner. Cilj ovogodišnje manifestacije je prikupljanje novca za stipendiranje učenika slabijeg socijalnog statusa Srednje škole Jastrebarsko.

Savjet mladih Grada Ivanić-Grada traži sufinanciranje nastupa DJ izvođača u novouređenom skate parku kako bi u potpunosti zaživio projekt „Urbana priča Ivanića“.

Savjet mladih Grada Samobora traži sufinanciranje zabavnih večeri također kroz nastup DJ izvođača koje bi se održavale u novoizgrađenom Centru za mlade „Bunker“. Inače, Centar se nalazi na području nekadašnje vojarne Taborec, a njegova osnovna namjena je da postane novo okupljalište i mjesto djelovanja mladih. Riječ je o prostoru od 1300 metara kvadratnih podijeljenih u zonu za odmaranje, učenje, zabavu, rad udruge i za radionice.

Savjet mladih Zagrebačke županije jednoglasno je odlučio da će podržati sva tri projekta i svoj zaključak proslijediti na odobravanje županu.