Prijava

Vaša prijava

Milijun kuna kućanstvima za nabavu i ugradnju fotonaponskih sustava i kondenzacijskih plinskih kotlova


U sklopu projekta „Poticanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u kućanstvima“ Zagrebačka županija raspisala je javni natječaj vrijedan milijun kuna kojim će sufinancirati ugradnju fotonaponskih sustava i kondenzacijskih plinskih kotlova u obiteljskim kućama na svom području. Javni natječaj otvoren je do 15. srpnja 2019. godine.

Prihvatljivi prijavitelji na ovaj natječaj su fizičke osobe vlasnici obiteljskih kuća na području Zagrebačke županije, s prebivalištem na adresi prijavljenog objekta. Maksimalni iznos sredstava koji pojedini korisnik može ostvariti za ugradnju fotonaponskih sustava iznosi 50% prihvatljivih troškova, odnosno maksimalno do 20.000 kuna, a za ugradnju kondenzacijskih plinskih kotlova također 50% prihvatljivih troškova, odnosno maksimalno do 15.000 kuna.

Prihvatljivi troškovi su troškovi nabave i postave fotonaponske elektrane na vlastitoj kući, troškovi ugradnje i nabave dvosmjernog brojila te kondenzacijskih plinskih kotlova.

Tekst natječaja, upute za prijavitelje i obrasci zahtjeva nalaze se ovdje, a više informacija može se dobiti na broj telefona 01/6009-425.

Prijava na natječaj moguća je na sljedeće načine:

  1. elektronički, putem sustava ePrijave koji je dostupan na poveznici www.eprijave.hr na način da se ispuni odgovarajući obrazac i učita propisana dokumentacija (skenirani dokumenti/formati pdf i jpg) u sustav za prijavu projekata. Nakon završetka ePrijave potrebno je ispisati prijavni obrazac, potpisati ga te poslati u roku od 7 dana od dana ispunjavanja ePrijave, (bez već priložene propisane dokumentacije), preporučenom poštom na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V, P.P. 974, 10 001 Zagreb.
  2. preporučenom poštom, na način da popunjeni zahtjev s pripadajućom dokumentacijom pošalju na gore navedenu adresu, najkasnije do 15. srpnja 2019. godine ili osobno dostave u pisarnicu na 6. katu na prethodno navedenoj adresi.

 


OBAVIJEST

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike