Prijava

Vaša prijava

Srijeda – izvješće o broju oboljelih do 11 h


Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do srijede, 1.07.2020. do 11:00 sati evidentirane su 164 osobe kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o šest osoba više. Do sada je ukupno izliječeno 125 osoba, a četiri su preminule.

Napominjemo kako se podaci koje svakodnevno objavljujemo u isto vrijeme odnose na podatke zaprimljene od stane županijskog Zavoda do 11 sati, dok Nacionalni stožer objavljuje podatke dobivene do 14 sati. Iz toga proizlazi razlika u brojevima.

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije ima 8 ispostava na svom području koje su vidljive niže u tablici. Svaka ispostava obrađuje podatke za grad sjedište ispostave i okolne općine. Grad Sveta Nedelja jedini je grad koji nema svoju ispostavu, već se podaci obrađuju u Ispostavi Samobor.

Broj oboljelih prema ISPOSTAVAMA Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije:

Napominjemo brojevi u tablici se odnose na ispostave Zavoda koji obrađuju podatke ZA GRAD I OKOLNE OPĆINE!

*promjena u tablici u odnosu na podatke od jučer – po 2 nova slučaja u ispostavama Velika Gorica i Jastrebarsko te po 1 novi slučaj u ispostavi Zaprešić i Svetoj Nedelji

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja u zemlje u kojima je pogoršana epidemiološka situacija. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Sljedeće informacije bit će objavljene na web stranici Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr kad dođe do promjene epidemiološke slike na području Zagrebačke županije.