Prijava

Vaša prijava

Upute Društva Crvenog križa ZŽ za donacije i pomoć pogođenima potresom


Zbog velikog broja upita građana iz Društva Crvenog križa Zagrebačke županije mole sve koji su voljni volontirati i žele na taj način pomoći stradalima u Petrinji i okolici da se prijave u bazu volontera jer će pogođenom stanovništvu biti potrebna dugoročna pomoć. U bazu volontera možete se prijaviti OVDJE.

Svi oni koji žele i mogu pomoći stradalima novčanom donacijom, Hrvatski Crveni križ poziva da svoje donacije uplate na sljedeći račun:

Banka: Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN: HR6923400091511555516
Poziv na broj: 770
Za uplate iz inozemstva – SWIFT CODE: PBZGHR2X

Možete uplatiti i mobilnim bankarstvom putem barkoda:

Za sve građane koji žele donirati materijalna sredstva donosimo popis artikala koji su potrebni i podsjećamo da se donacije obavljaju u Gradskim društvima Crvenog križa. Mole se građani Zagrebačke županije da svoje donacije donesu u najbliže društvo Hrvatskog Crvenog križa:

GDCK Dugo Selo (Ulica II. gardijske brigade “Gromovi” br. 3)
GDCK Ivanić-Grad (Ul. Alojza Vulinca 30)
GDCK Jastrebarsko (Vlatka Mačeka 2)
GDCK Samobor (Miroslava Krleže 5)
GDCK Sveti Ivan Zelina (Vatrogasna 3)
GDCK Velika Gorica (Cvjetno naselje 16)
GDCK Vrbovec (Trg Petra Zrinskog 23)
GDCK Zaprešić (Trg žrtava fašizma 8).

Pravne osobe koje žele pomoći unesrećenima donacijom materijalne humanitarne pomoći mogu se javiti Hrvatskom Crvenom križu na e-mail adresu: donacije@hck.hr.

Inače, ekipa županijskog interventnog tima Crvenog križa jučer je, na poziv Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije, upućena u Pokupsko gdje je dostavljena pomoć u dekama i šatoru za potrebe stradalog stanovništva.