Prijava

Vaša prijava

VAŽNA OBAVIJEST o organizaciji nastave u drugom polugodištu


S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić donio je Odluku o organizaciji nastave u osnovnim i srednjim školama kojima je osnivač Zagrebačka županija.

Sukladno Odluci, nastava u drugom polugodištu u osnovnim i srednjim školama kojima je osnivač Zagrebačka županija započinje na sljedeći način:

- učenici prvog do četvrtog razreda osnovnih škola te maturalni razredi (četvrti razredi srednjih škola) kreću na nastavu od 18. siječnja 2021. godine do 31. siječnja 2021. godine uživo (model A)

- učenici petog do osmog razreda osnovnih škola te učenici prvog do trećeg razreda srednjih škola kreću na nastavu 18. siječnja 2021. godine do 31. siječnja 2021. na daljinu (model C).

U osnovnim i srednjim školama koje imaju oštećenja nastala u potresu, nastava u drugom polugodištu kreće na daljinu (model C). Nastava će krenuti uživo (model A) kada se škole obnove, odnosno kada budu omogućeni uvjeti za siguran boravak učenika i zaposlenika.

Popis oštećenih škola u potresu:

- OŠ Ivana Brlić Mažuranić u Prigorju Brdovečkom od 18.01.2021.do 21.01.2021. provodit će nastavu na daljinu za sve učenike (model C), a Područna škola Laduč nastavu će održavati uživo (model A) za učenike prvog do četvrtog razreda

- OŠ Đure Deželića provodit će nastavu na daljinu za sve učenike (model C) do sanacije prostora

- OŠ Slavka Kolara – učenici PŠ Gornji Hruševec će u dogovoru s roditeljima ići na nastavu u Matičnu školu u Kravarsko (model A), učenici PŠ Donji Hruševec imat će nastavu na daljinu (model C), a učenici Matične škole u Kravarskom te PŠ Gornji Hruševec i PŠ Kozjača provodit će nastavu na daljinu (model C) do 22.01.2021. godine zbog samoizolacije učiteljica razredne nastave

- učenici PŠ Sveta Jana nastavu će pohađati uživo (model A) u Matičnoj školi u Jastrebarskom.