Prijava

Vaša prijava

Utorak - izvješće o broju oboljelih do 10 h


Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije od početka pandemije do utorka, 13.4.2021. do 10:00 sati evidentirano je 23476 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom, izliječeno je 22205 osoba, a 73 osobe su preminule. Trenutno je aktivno 1198 slučaja.

U odnosu na podatke od jučer oboljelo je 12 osoba (gradovi – 2 Samobor, 2 Sveta Nedelja, 2 Zaprešić, 1 Jastrebarsko, 2 Velika Gorica, 1 Sveti Ivan Zelina, općine – 1 Brdovec, 1 Stupnik), a ozdravile su 194 osobe.

U Domu za starije i nemoćne s područje Rugvice zaprimljen je pozitivan nalaz za jednog korisnika doma.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Gdje se sve u Zagrebačkoj županiji može testirati na COVID-19 saznajte ovdje.

NOVO: Od 12. travnja niži razredi osnovnih škola i završni razredi srednjih škola nastavu prate uživo, ostali online, više o tome saznajte ovdje. Također, od 12. travnja na snazi su nužne epidemiološke mjere za Zagrebačku županiju, a više o tome saznajte ovdje.

* Podaci za novooboljele odnose se na gradove i općine u kojima oboljeli imaju prebivalište.