Prijava

Vaša prijava

Predsjednica u Velikoj Gorici započela drugi dan obilaska Zagrebačke županije


Predsjednica u Velikoj Gorici započela drugi dan obilaska Zagrebačke županije

Dolaskom u najveći grad Zagrebačke županije, Veliku Goricu, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović započela je drugi dan obilaska Zagrebačke županije, koji je započeo sastankom s gradonačelnicima Velike Gorice i Jastrebarskog te s načelnicima općina Kravarsko, Orle, Pokupsko, Krašić, Pisarovina, Klinča Sela i Žumberak.

Za predsjednicu je ovo treći dolazak u Veliku Goricu u nešto više od mjesec dana, jer tijekom prosinca u Velikoj Gorici je prisustvovala otvaranju bazena te proslavi Dana Grada.

-Ovo su konstruktivni i poslovni razgovori kako unaprijediti život na ovim prostorima. Ovo za naš grad predstavlja i benefit jer smo mi domaćini i drugim skupinama našeg društava, koji na susretu s predsjednicom žele otvoriti neke druge teme- istaknuo je gradonačelnik Velike Gorice, Dražen Barišić.

Između ostaloga predsjednica se u Velikoj Gorici sastala s predstavnicima nacionalnih manjina, braniteljskih udruga te građanima i predstavnicima udruga s područja Zagrebačke županije, a . tijekom boravka u Velikoj Gorici predsjednica će položiti vijenac ispred spomenika poginulim braniteljima, ali i obići Distributivni centar za voće i povrće u poslovnoj zoni Rakitovec.

Nakon Velike Gorice predsjednica će se zaputiti prema Pisarovini, Krašiću i Jastrebarskom, gdje će i završiti današnji posjet Zagrebačkoj županiji.

  • Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović