Prijava

Vaša prijava

FOTO: Kurilovečki trećeligaš izabrao novo vodstvo- Vujnović predsjednik, Krmpotić i Sovina dopredsjednici


FOTO: Kurilovečki trećeligaš izabrao novo vodstvo- Vujnović predsjednik, Krmpotić i Sovina dopredsjednici

Potraga za čelnim čovjekom Nogometnog kluba Kurilovec završila je. Iznenadnim odlaskom Daniela Gorenca, kao i Darka Janječića-Žice, kurilovečki trećeligaš posljednjih više od pola godine imao je upravljačku krizu. Kako bi klub nastavio normalno funkcionirati i dalje, sve ključne poteze vukli su dopredsjednik Ivica Krmpotić i član Uprave Filip Gabelica. To razdoblje, nakon sinoćnje 71. Skupštine, koja je uz izvještajni imala i izborni karakter, trebalo bi biti stvar prošlosti.

Odgovorne dužnosti prihvatio se Dražen Vujnović, koji je u klubu već dugi niz godina i upoznat je sa svim problemima i zadaćama koje su pred klubom. Njegovi prvi suradnici bit će Ivica Krmpotić i Zdenko Sovina koji su izabrani na dužnost dopredsjednika kluba, dok novi Izvršni odbor čine; Filip Gabelica, Marko Škropil, Robert Krmpotić, Jura Odrčić, Ivan Zdelar, Ivan Barbarić, Dario Novak, Ivan Cavrić, Zlatko Barbarić, Damir Zubec, Muruvet Halilić i Goran Marković.

-Zahvaljujem vam se na povjerenju ovako odgovorne obaveze. Iza nas je vrlo uspješan period, bez obzira na to što smo imali upravljačku krizu, gdje smo bili prepušteni samo sebi. Bila je to jako teška i naporna godina koju smo uspjeli izgurati. Imamo vrlo mladu i perspektivnu momčad, što me veseli, kao i kvalitetna škola nogometa koja se digla u posljednjih godinu dana. Nadam se da sada imamo i upravljačku strukturu, koja će dati sve od sebe da za godinu dana damo još bolja izvješća. Planove i ciljeve imamo i u njihovu realizaciju krećemo već sutra- kazao je u svom obraćanju novoizabrani predsjednik Dražen Vujnović.

Gledajući rezultatski iza Kurilovca je bila itekako uspješna godina; uz zadovoljavajuće rezultate u 3. HNL klub je osvojio gradski i županijski Kup te zaigrao u završnici hrvatskog Kupa. Skupština kluba još jednom se zahvalila Darku Janječiću Žici, Jurici Šimiru i Danielu Gorencu na svemu što su učinili za prosperitet kluba, a vrlo emotivan bio je i spomen na dobrog duha kurilovečkog kluba Silvu Kranjca, koji svojim radom i djelovanjem obilježio značajan dio povijesti Udarnika, a danas Kurilovca, koji svoju legendu nije zaboravio niti ovoga puta.

  • NK Kurilovec
  • Dražen Vujnović