Prijava

Vaša prijava

Sjajna Gorica prizemljila Rijeku


Nakon Osijeka, u Velikoj Gorici pao je još jedan europski klub, Rijeka, za koju je kako stvari stoje Gorica postala crna mačka. Lijepu ljetnu večer koja je na Gradski stadion privukla gotovo tri tisuće gledatelja Goričani su okrunili pobjedom od 2:0, nastavivši tako sjajan niz protiv riječkog sastava, koji ih je u dosad pet odigranih susreta tek jednom porazio.

Sjajno je trener Sergej Jakirović pripremio današnju utakmicu i nadmudrio svog kolegu Igora Bišćana na suprotnoj strani. Igrač odluke ponovno je bio Cherif Ndiaye, koji je Riječane načeo u najboljem mogućem trenutku u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, dok je Joey Suk, koji je u igru uskočio umjesto Marija Marine, sjajnu igru okrunio pogotkom kojim su gosti u potpunosti dotučeni.

Velika borbenost s terena na kraju se preselila na tribine, koje su u smiraj utakmice skandirale „Gorica, Gorica“, a kako to već obično biva na kraju pobjeda, navijači su nakon posljednjeg sudačkog zvižduka potrčali podno zapadne tribine, ne bi li zajedno proslavili još jednu veliku pobjedu, koja je dokaz kvalitete koju posjeduje momčad Gorice, koja će kako stvari stoje i ove godine igrati značajnu ulogu u prvenstvu.

HT 1. HNL, 4. KOLO
HNK GORICA – HNK RIJEKA 2:0 (1:0)
STRIJELCI: 1:0 Ndiaye (45), 2:0 Suk (67)
HNK GORICA: Kahlina, Musa, Jovičić, Steenvoorden, Maslowski, Suk, Zwolinski (od 75. Miya), Mathieu (od 54. Dvorneković), Čabraja, Lovrić (od 86. Babec), Ndiaye. TRENER: Sergej Jakirović
HNK RIJEKA: Prskalo, Punčec, Lepinjica, Pavičić (od 63. Lončar), Acosty (od 73. Kvržić), Murić (od 46. Čolak), Bušnja, Escoval, Raspopović, Iglesias, Smolčić. TRENER: Igor Bišćan

Objava Sjajna Gorica prizemljila Rijeku pojavila se prvi puta na 01Portal.