Prijava

Vaša prijava

Marko Pancirov napustio kormilo Mraclina

[]

Nogometaši Mraclina jedno su od ugodnijih iznenađenja Jedinstvene županijske lige. Kao novaci u ligi zauzeli su sjajno treće mjesto s 37 osvojenih bodova. Zasluge za takav plasman uz kompletan igrački kadar, sjajne navijače i angažiranu Upravu potpisuje i trener Marko Pancirov, koji momčad neće povesti u proljetni dio prvenstva.

-Moj put u Mraclinu je završio, više nisam trener- javio nam je uvijek korektni Marko Pancirov, koji je u Mraclin stigao u jesen 2017. godine, kada se momčad nalazila u donjem dijelu poretka Prve županijske lige-Istok.

Do kraja te sezone uspio je momčad podići u gornji dom poretka da bi lani u sezoni koja nije odigrana do kraja zauzeo drugo mjesto te u kvalifikacijama s Pušćom odveo Mraclin u Jedinstvenu županijsku ligu, gdje je momčad u završnici jeseni nanizala osam pobjeda.

-Odlazim kao pobjednik. Bilo je ovo prekrasno i lijepo iskustvo koje ću pamtiti. Hvala svima na podršci koju sam imao- kazao je Pancirov, koji se sada okreće novim izazovima, dok je vodstvo Mraclina na velikim mukama gdje pronaći adekvatno rješenje za upražnjenu klupu.

Objava Marko Pancirov napustio kormilo Mraclina pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


1. mjesto juniora u kvalifikacijama