Prijava

Vaša prijava

Važna obavijest iz ZET-a za učenike i studente

[]

Iz ZET-a javljaju kako će od 2.rujna za učenike, te od 20.kolovoza za studente, biti omogućeno jednostavnije produljenje ZET-ovih pretplatnih karata, u koraku sa suvremenim modelima poslovanja, ali i s ciljem podizanja učeničkih i studentskih standarda.

Studenti i učenici koji već imaju kartu, ne moraju izrađivati novu. Učenici samo trebaju produljiti učenički status,  što mogu napraviti na bilo kojem prodajnom mjestu ZET-a, kioscima Tiska i INovina, ali moraju imati ovjereni zahtjev za izdavanje pretplatnih karata redovitih učenika i studenata. S druge studenti mogu već sada, putem Informacijskog sustava akademskih kartica produljiti svoj studentski status.

Produljenje je potpuno besplatno, a fotografiju ne treba mijenjati, osim ako nije primjerena godinama starosti. 

Učenici i studenti s područja Velike Gorice i Zaprešića moraju ovjeriti zahtjev ZET-a u obrazovnoj instituciji koju pohađaju, ali i nadležnoj službi općine. Ako su na drugoj, trećoj ili četvrtoj godini, odnosno, drugom, trećem ili četvrtom razredu, potrebno je samo ažurirati podatke  prema svim uputama navedenim ranije.

Svim novim korisnicima predlaže se da kartu izrade što prije, zato što potvrda o predanom zahtjevu za izradu kartice ne može služiti kao zamjena za pretplatnu kartu!