Prijava

Vaša prijava

VIDEO Gorički Copperfield: ‘Uz publiku, mađioničarskim trikovima osvojio sam i suprugu!’

[]

Leon Žilavi, Slavonac s goričkom adresom, sa sedam godina zaljubio se u mađioničarstvo prilikom jedne rođendanske proslave. Već tada, znao je da je to ono čime se želi baviti u svom životu. Inače pobjednik 9. sezone Supertalenta, sada već 20 godina svojom magijom i iluzijama zabavlja i osvaja publiku.

– Kad naučiš jedan trik to je kao kad naučiš voziti bicikl. Nakon nekog vremena to ti postane potpuno prirodno, osim ako se radi o nekoj posebnoj vještini kao s kartama to se ipak mora održavati s vježbanjem. Svoje trikove osmišljavam sam, a neke već postojeće prilagodim svom stilu izvođenja – kaže nam ovaj 27-godišnjak koji zaista uživa u onome što voli.

Kako bi bio što bolji i kvalitetniji svoj zanat brusi svakodnevno, a trenutno radi i s jednim od svojih mađioničarskih uzora iz djetinjstva.

– Svaki mjesec video pozivom odradim predavanje s Jeff McBrideom iz Las Vegasa. Od njega sam i krenuo učiti manipulacije s kartama i osnovne vještine. Jeff je zaista hodajuća enciklopedija kada je riječ o mađioničarstvu. Sam Copperfield je rekao da je on jedan od najboljih mađioničarskih učitelja i zaista mi je velika čast što imam priliku raditi s jednim takvim umjetnikom – priča nam Magic Leon.

Foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Veliku potvrdu rada dobio je prošle godine kada je osvojio zlatni gumb na poznatom televizijskom showu Supertalent i time direktno ušao u polufinale. Svojim spektakularnim nastupom oduševio je žiri i publiku te postao pobjednik devete sezone.

– Supertalent mi je odlično poslužio kao sredstvo za probijanje leda i da sam sebi dokažem da sam stvarno dobar i da vrijedi to što radim. Uvijek se preispituješ da li je nešto dovoljno dobro, a ovako sada kada sam dobio potvrdu na razini cijele države odmah mi je lakše i puno sam opušteniji kod nastupa – s ponosom će Leon čiji nastup, baš kao i u Supertalentu, ne može proći bez njegove marame Bjelke.

Uz Bjelku, najveća podrška u svemu mu je njegova supruga Monika, a koju je na prvom spoju osvojio trikom s prstenom. Unazad četiri godine, ovaj mladi bračni par živi upravo u Velikoj Gorici, a majstorije i iluzije Magic Leona možete vidjeti i u Velikoj Gorici na nastupu 30. travnja u Pučkom otvorenom učilištu.

Ova objava VIDEO Gorički Copperfield: ‘Uz publiku, mađioničarskim trikovima osvojio sam i suprugu!’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.