Prijava

Vaša prijava

U sudaru Smarta i motocikla u Novom Čiču, teško stradala 19-godišnjakinja

[]

Jučer u večernjim satima dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena 19-godišnjakinja. Kako je izvijestila Policijska uprava zagrebačka, nesreća se dogodila oko 21:20 sati kada je 21-godišnji mladić u Smartu, dolaskom do raskrižja Ribničke i Posavske ulice, nije propustio sva vozila koja su imala prednost.

– Vozač se kretao Ribničkom ulicom u smjeru jugoistoka. Dolaskom do raskrižja s Posavskom ulicom koja je prometnim znakom obilježena kao cesta s prednošću prolaska, nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom već je nastavio vožnju udesno, prema sjevernoj kolničkoj traci. Tada je na njegovo vozilo naletio motocikl marke Kawasaki zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 22-godišnjak, a koji je u trenutku prometne nesreće pretjecao vozilo po sjevernoj kolničkoj traci Posavske ulice te se kretao u smjeru sjeveroistoka i u raskrižju je zadržavao smjer kretanja – objasnili su iz policije.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 19-godišnja putnica s motocikla, dok je 22-godišnji vozač motocikla lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena im je u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Ova objava U sudaru Smarta i motocikla u Novom Čiču, teško stradala 19-godišnjakinja se prvi puta pojavila na cityportal.hr.