Prijava

Vaša prijava

Mladi Slavonci ‘ordinirali’ po Velikoj Gorici, a policija im stala na kraj

[]

Nakon više tjedana istrage, kriminalistički službenici goričke policije, stali su na kraj lopovima koji su krali po lokalnim trgovinama i provaljivali u vikend kuće na području Velike Gorice.

– Riječ je o više osoba mlađe životne dobi koji su s područja Slavonije, a neprijavljeno su boravili na velikogoričkom području. Za sada je utvrđeno da se radi o trojici počinitelja, a koji su od travnja pa do srpnja počinili više kaznenih djela krađa i teških krađa – rekli su nam iz goričke policije.

Provaljivali su u vikend kuće na području naselja Lukavec, Donja i Gornja Lomnica i Gradići, a iz čijih su garaža i spremišta ukrali razne električne alate, flakserice, sitan alat, moped…

– Tijekom istrage dio ukradenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima – dodali su iz policije.

Osim toga, isti su provaljivali i u nogometne klubove i u lokalne trgovine u Donjoj Lomnici, Turopolju, Rakitovcu i Dubrancu.

Protiv počinitelja je podneseno posebno Izvješće kao nadopuna ranije podnesenih kaznenih prijava Općinskom državnom odvjetništvu u VG.

Ova objava Mladi Slavonci ‘ordinirali’ po Velikoj Gorici, a policija im stala na kraj se prvi puta pojavila na cityportal.hr.